MZlogo  
     
   
     
 
 

Varför en auktoriserad redovisningskonsult?

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, är den äldsta och ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter. SRF grundades 1936 och arbetar för en sund branschutveckling och fortlöpande kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.


Ansvar

Auktorisationen av redovisningskonsulter skapar ett tydligt utbud av kompetenta och kvalitetssäkrade konsulter. Genom auktorisationen tar SRF ansvar för branschen och är den självklara branschorganisationen för kvalificerade redovisnings- och ekonomikonsulter. SRF-konsulten har en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet. Förbundets etiska regler och krav på bland annat ansvarsförsäkring och fortbildning gör att företagaren får en trygg, seriös och ansvarskännande samarbetspartner.


Förtroende och trygghet

För en småföretagare kan en bra ekonomirådgivare vara skillnaden mellan misslyckande och framgång. Förtroendet och tryggheten utgör basen för samarbetet mellan företagaren och konsulten.
Från den plattformen arbetar en av SRF auktoriserad redovisningskonsult. Den auktoriserade redovisningskonsulten har en trygg resurs i sin branschorganisation som tillhandahåller utbildning, information, hjälpmedel och kompetens. En auktoriserad redovisningskonsult är en kompetent partner som helt och hållet står på företagarens sida.

Krav och kompetens

Vem som helst kan inte bli av SRF auktoriserad redovisningskonsult. För att erhålla auktorisation måste man bland annat ha en gedigen ekonomiutbildning och flera års praktisk erfarenhet inom ekonomi och ekonomisk konsultation.

En av SRF-auktoriserad redovisningskonsult har;
- Dokumenterad ekonomisk utbildning inom bland annat företagsekonomi, juridik och beskattningsrätt
- Dokumenterad praktik inom redovisnings-/revisionsbranschen

För att bibehålla auktorisationen måste konsulten;

- Följa förbundets etiska regler
- Inneha av SRF godkänd ansvarsförsäkring
- Delta i fortlöpande utbildningar
- Uppfylla SRF:s krav på kvalitet, vilket bland annat innebär att den auktoriserade redovisningskonsulten fortlöpande blir kontrollerad avseende utförda arbeten, dokumentation och arbetsrutiner. Uppföljning sker genom rapportering och kontrollbesök
Källa: www.srfkonsult.se

 

linje¨

 
 
Bolagsbildningar


Löpande bokföring

Momsredovisning

Skattedeklarationer

Bokslut

Årsredovisning

Deklarationer

Lönehantering

Varför en auktoriserad redovisningskonsult?

Du vet väl att...
 
 
 
  070-798 08 87 | Orrspelsvägen 19, 141 42 Huddinge | info@mzredovisning.se SRF    
nb慢跑鞋 nb鞋 beats 耳機 懶人鞋 vans timberland 鞋子 gucci 包包 reebok 女鞋 keds 帆布鞋 ray ban 眼鏡 beats 耳機 timberland 登山 鞋 vans 鞋 nb慢跑鞋 nb復古鞋 reebok 慢跑鞋 gucci 包包 ray ban 太陽 眼鏡 keds 鞋